Kortere Bestellen In Lengte BenchCapuchonsweatshirt Online Een Iets w8OPn0k

Hoe rijk ben jij?

We kennen allemaal het gevoel dat er niet genoeg is, niet genoeg tijd, aandacht, liefde, financiële ruimte of talenten. Het wringt en voelt onbehaaglijk.

En we kennen allemaal het gevoel dat we niet goed genoeg zijn, niet toereikend voor onze taken, niet liefdevol genoeg, niet sterk, niet kwetsbaar, niet gevoelig genoeg.

Niet teveel wensen, dat voorkomt teleurstelling. Het zijn allemaal gedachten die ervoor zorgen dat we op die plek in onze comfortzone blijven die misschien niet ideaal is, maar wel veilig en bekend voelt.

Ben jij wel klaar met die plek en wil je je vrij maken van de belemmerende overtuigingen, dan is deze workshop voor jou!

 

 

De ‘law of attraction’ stelt dat we meer krijgen van dat waar we de meeste aandacht aan geven. Met als gevolg dat veel mensen positieve affirmaties en gedachten over overvloed in de dagelijkse praktijk opnemen.  Toch blijkt dat vaak niet te werken. Onbewuste overtuigingen als, ‘ik verdien het niet, dit is niet voor ons soort mensen, ik mag niet meer hebben dan mijn zus, rijke mensen zijn slecht’ ed., blijken sterker dan de wens naar meer overvloed. Juist omdat ze onbewust zijn, lukt het niet ze met het verstand alleen te veranderen.

In deze interactieve workshop gaan we op zoek naar de onbewuste blokkades die verhinderen dat je overvloed kunt ervaren. Wat zag je als kind, wat zeiden je ouders, wie waren je voorbeelden en hoe voelt het om te geloven dat je niet genoeg hebt/bent?

Ga met ons mee op ontdekkingsreis en leer hoe je met EFT die blokkades en denkbeelden kunt transformeren naar een overtuiging dat je altijd genoeg was, bent en zult zijn.Stargazer Nu Dames Prints Teenslippers Bestellen Reef Online 8vmN0wn

Kortere Bestellen In Lengte BenchCapuchonsweatshirt Online Een Iets w8OPn0k

Wat ga je doen?

Tijdens de workshop ga je met behulp van EFT (Emotional Freedom Technique) overtuigingen, gebeurtenissen en gedachten die jou belemmeren loslaten. Overtuigingen die je je o.a. eigen hebt gemaakt door ervaringen uit je verleden of die je vanuit je opvoeding hebt meegekregen. Overtuigingen die zo vanzelfsprekend zijn dat je niet eens beseft dat je ze zou kunnen of willen veranderen.

In de workshop ga je op een creatieve manier aan de slag met deze belemmerende overtuigingen, gebeurtenissen en gedachten uit het verleden die nog steeds van invloed zijn op je dagelijkse leven, vaak zonder dat je je daar bewust van bent. Zo kunnen onbewuste negatieve overtuigingen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je elke keer de verkeerde beslissingen neemt of dat je vast blijft zitten in het denkpatroon dat er niet genoeg is.

Fleecejack Cheer Bij Online Online Bij Online Cheer Cheer Fleecejack Fleecejack Bij 5KcuF3Tl1J

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die rijkdom wilt ervaren. Voor iedereen die bereid is om de blik naar binnen te richten, om het overvloed in zichzelf te vinden. Wie het hele leven heeft gehoord dat het toch niks met hem / haar zal worden, dat rijk zijn ongelukkig maakt, of de overtuiging heeft nooit goed genoeg te kunnen / zullen zijn. Ben jij eraan toe je te ontdoen van allerlei blokkades op het gebied van overvloed, dan is deze workshop uitermate geschikt voor jou.

Wanneer?

04-02-2017
10-03-2017
Tijd: van 10.00-14.00Bij shirt shirt Online T Guess T Online Guess yvnmPN8O0w

Waar?

De workshops vinden plaats in het prachtige Ubbergen,
dicht bij het centrum van Nijmegen gelegen.
Het adres:
Pompweg 17Scotchamp; Verkrijgbaar Jeanshuid Soda Online Skinny iulOZTwXkP
6574 AP Ubbergen

Aanmelden?

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar [email protected]
Vermeld duidelijk op welke datum je wilt deelnemen.

Kosten?

Investering in jezelf: 65,00
Online Jurk Winkel De In lijn A Zizzi HWIE9D2 Dit is inclusief een heerlijke lunch ter afsluiting.

itoo-coaching 2016 ©  All rights reserved.
    Carmenhalscabla Trui Online Bij Met Vila IYvygbf76
    Kortere Bestellen In Lengte BenchCapuchonsweatshirt Online Een Iets w8OPn0k